top of page
  • Zusters van Liefde Heule

OP 10/6/2024 STARTEN WIJ MET DE RENOVATIE VAN ONS HUIS EN ONZE KAPEL

Drie jaar geleden, op 20 april, beleefden wij het vreselijke drama van de brand die ons huis en onze kapel teisterde. Een nachtmerrie die tot op vandaag nog levendig is.


Vol moed en hoop bleven we, vanaf het eerste moment van het gebeuren, ijveren en geloven dat ‘herrijzen’ ooit mogelijk zou zijn. Na veel vergaderingen, planningen, schema’s, ideeën… groeide het haast onmogelijke naar wat toch eens opnieuw mogelijk zou zijn.


En zover zijn we dan.

Op 10 juni 2024 start men de werken voor het heroptrekken van het gebouw.


HERRIJZEN uit de AS!


We zijn zo blij dit goede nieuws te kunnen melden.


Samen met de zusters van onze Congregatie en met de mensen van de parochie, bidden wij om een vruchtbare en gezegende afloop.

Recente blogposts

Alles weergeven

VERHUIS ZUSTER MARIA OOMS

Zuster Maria Ooms is vanaf 13 september verhuisd naar Huize Sparrenhof. In de Mellestraat was zij de altijd bezige bij die honderd en één werkjes opknapte. Wij, de zusters van de Mellestraat, zijn zus

INTREK ZUSTER JEANNETTE LEENKNECHT

Op 4 juli 2023 nam zuster Jeannette Leenknecht vanuit de Rekollettenstraat te Kortrijk haar intrek in Huize Sparrenhof, Steenstraat 57 Heule. Moge zij er spoedig thuiskomen.

VIERING 185 JAAR CONGREGATIE

Op zondag 2 juli – de stichtingsdatum van de Congregatie – vieren de zusters 185 jaar Congregatie. Om 10u30 is er een feestelijke viering in de Sint-Eutropiuskerk te Heule, opgeluisterd door het koor

Comments


bottom of page